Visitekaartjes laten ontwerpen en/of drukken?

Bent u op zoek naar professionele, hoge kwaliteit visitekaartjes? Laat uw visitekaartjes dan ontwerpen en drukken door Omega Design Sassenheim. Wij leveren uw visitekaartjes goedkoop, snel en professioneel. Altijd een persoonlijk ontwerp!

Visitekaartjes in enkelvoudige of in dubbele uitvoering. Daarnaast zijn de visitekaartjes zijn ook leverbaar als sticker. Voor een glanzend resultaat kunt u de visitekaartjes laten drukken met een extra lak.

Snelle levering, betrouwbaar, hoge kwaliteit en misschien wel de goedkoopste drukker van de Bollenstreek!

visitekaartje visitekaartje groot visitekaartje staand visitekaartje liggend visitekaartje liggend

1000 visitekaartjes 350 grams, inclusief full color ontwerp en verzendkosten al vanaf € 77,00 (excl. btw).

Vanzelfsprekend leveren wij ook in kleine of extra grote oplages!

 

Het meest luxe en zwaarste visitekaartje van Nederland:

luxe visitekaartjes

Uw visitekaartje bepaalt de eerste indruk bij de visuele communicatie met de wereld. Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk is het dus van belang dat uw visitekaartje herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming is.

Bent uw opzoek naar ultime luxe? Dan hebben wij het zwaarste visitekaartje in zijn soort! Dit lucxe visitekaartje is zo dik als een creditcard en voelt superzacht aan. Een luxe zakelijke uitstraling in een kaartje van 85 bij 55 mm. Dat zie je, dat voel je. Het 650 grams visitekaartje weet alle zintuigen te prikkelen. Een eerste indruk die nooit meer vergeten wordt.

visitekaartjes

De hoogste kwaliteit:
De 650 grams luxe visitekaartjes van Omega Design worden met de grootste zorg gedrukt en verstuurd. Wanneer de drukproeven goed zijn bevonden, betekent dat niet dat de controle op het juiste eindresultaat voorbij is. Stap voor stap zorgen onze vakbekwame professionals ervoor dat de hoogste kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo weet u zeker dat u trots kunt zijn op het eindresultaat.

Omega Design kan uw bestaande drukwerk overnemen tegen een zeer scherpe prijs. Eventueel met behoud van het bestaande ontwerp.

Daarnaast maken wij, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw visitekaartjes, neem dan vrijblijvend contact met ons op.