Beursmateriaal laten ontwerpen en/of drukken?

Gaat u binnenkort met uw bedrijf deelnemen aan een beurs, dan bent u bij Omega Design aan het juiste adres!

Van presentatiewanden en presentatiedesken tot roll-up banners, van spandoeken tot posters en van visitekaartjes tot bedrukte pennen. Wij ontwerpen en/of drukken het beursmateriaal graag voor u!

spandoekOmega Design houdt bij het ontwerp van uw beursmateriaal, naast de door u gestelde eisen en huisstijl, ook rekening met de doelgroep en die van de drukker. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten.

 

Uw verkoop stijgt met ons drukwerk!

Spandoeken:

Wij leveren spandoeken van bisonyl, mesh of vlaggenmateriaal! Een bisonyl banner laat geen wind door en schijnt niet door, hierdoor komt de opdruk meer naar voren. De mesh  banners zijn geperforeerd en laten dus wel wind door, ideaal voor locaties waar het hard kan waaien. Het verschil tussen beide banners is van een afstand niet te zien. Een spandoek van vlaggenmateriaal is, in tegenstelling tot de twee voorgaande banners, licht doorzichtig.

De mobiele presentatiewand:

De mobiele wand van Omega Design valt op en is makkelijk op te zetten. Het aluminium frame van de presentatiewand werkt met een handig harmonicasysteem en wordt geleverd in een draagtas. Hierin zitten ook het bedrukte doek en twee lampjes. Wij kunnen de presentatiewand leveren in 6 verschillende maten van 225x225 cm. tot en met 600x225 cm.

presentatiewandpresentatiewandpresentatiewandpresentatiewandpresentatiewandpresentatiewand


De mobiele beursbalie:

De beursbalie van Omega Design is dé ontmoetingsplek met uw prospects en zorgt ervoor dat u uw bezoekers kunt informeren op professionele wijze. De mobiele balie bestaat uit een aluminium uittrekbaar frame, een handig plankje en een zwarte afdekplank. Dit alles is gemakkelijk te vervoeren in de bijgeleverde draagtas.

Ppresentatiedesk

 

Roll-up banners:

Alle roll-up banners ontwerpen en drukken we in full color met uw eigen ontwerp en worden met tas geleverd. De banners zijn razendsnel op te zetten en in een handomdraai weer in elkaar te schuiven om mee te nemen. Wij leveren de roll-up banners in drie verschillen prijsklassen zodat wij aan ieders wensen kunnen voldoen.

Roll up bannerRollupbannerrollerbanner

Daarnaast maken wij, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Laat uw logo eruit springen en bedruk werkelijk alles met uw eigen huisstijl. Omega Design biedt drukwerk aan om uit te delen op de beurs en om uw beursstand aan te kleden tegen een lage prijs. Al het beursmateriaal wordt bovendien thuis afgeleverd en is van de beste kwaliteit!

Onze beursproducten: pesentatiewanden, presentatiedesken, visitekaartjes, flyers, posters, brochures, roll-up banners, X- & L-banners, brochurehouders, vlaggen, spandoeken, pennen, klantenkaarten en plastic tassen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw beursmateriaal, neem dan vrijblijvend contact met ons op.