Brochures laten ontwerpen en/of drukken?

Bent u op zoek naar grafisch ontwerp en/of drukwerk  voor uw brochure dan bent u bij Omega Design aan het juiste adres. Voor verschillende bedrijven hebben wij de grafische vormgeving en het drukwerk verzogd van brochures.

Magazines of brochures laat u ontwerpen en drukken door Omega Design. Vanaf acht pagina's en een oplage van 250 stuks, tot dikkere brochures, presentaties of rapporten in hogere oplages.

Mocht u toch liever een brochure laten ontwerpen in een kleinere oplage, ook dat is geen probleem. Uw brochure wordt dan vanaf 25 stuks full color geprint in de hoogst mogelijke resolutie. (minimaal acht pagina’s dik).

Omega Design past uw bestaande, of door ons nieuw ontworpen huisstijl toe in uw brochures. Dit met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten. Uw verkoop stijgt met ons grafisch ontwerp en drukwerk!

Vanzelfsprekend kan Omega Design uw bestaande drukwerk overnemen tegen een zeer scherpe prijs. Eventueel met behoud van het bestaande ontwerp.

Daarnaast maken wij, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw brochure, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

BrochureBrochures