Professioneel offset drukwerk tegen een scherpe prijs!

Bent u op zoek naar professioneel drukwerk? Dan bent u bij Omega Design aan het juiste adres. Altijd een vast contactpersoon, persoonlijk advies op maat en de beste service.

Wij leveren hoge kwaliteit offset en digitaal drukwerk in grote of kleine oplages. Standaard leveren wij drukwerk al vanaf  25 stuks tot een oplage van 50.000 stuks. (vraag voor grotere oplage een persoonlijke offerte op). U heeft de keuze uit verschillende soorten papier en afwerkingen waardoor het drukproduct perfect aansluit op uw wensen. Wij verzorgen flyers, posters, briefpapier, visitekaartjes, knipkaarten etc. etc. Het is ook mogelijk om deze producten door ons te laten ontwerpen tegen een scherpe prijs. Wilt u bestaande of eigen ontwerpen laten drukken is dit vanzelfsprekend ook geen probleem.

Ons drukwerk wordt gratis thuis of bij uw bedrijf bezorgd.

Naast standaard drukwerk leveren wij ook spandoeken, stickers, roll-up banners, presentatiewanden, pennen, bierviltjes en meer. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar om uw bedrijf te promoten met hoge kwaliteit drukwerk.

leskaart muziek leskaart knipkaartklantenkaart kortingskaart knipkaart