Flyers laten ontwerpen en/of drukken?

Uw reclameflyer bepaalt de eerste indruk bij de visuele communicatie met de wereld. Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk is het van belang dat uw flyer opvallend, herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming is.

Omega Design houdt daarom bij het ontwerp van een flyer, naast de door u gestelde eisen, ook rekening met de doelgroep en die van de drukker. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten. Uw verkoop stijgt met ons drukwerk!

voorbeeld flyer Flyers ontwerpt Omega Design in alle soorten en maten op 135, 170, 250, 300 of 400 grams gesatineerd mc papier of op 80, 100 of 120 grams offset papier(briefpapierkwaliteit). Per uitvoering zijn er diverse mogelijkheden om te laten drukken met een glanslaag of een matte lak, of zelfs een UV glanslak. Laat uw flyers ontwerpen en drukken door Omega Design.

 

1000 flyers formaat a5 inclusief dubbelzijdig ontwerp al voor €125,- excl. Btw (GRATIS VERZENDIG)

drukwerk flyers kleintje pils

Daarnaast maken wij, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

flyer tandarts

Wij zorgen voor een duidelijke en herkenbare vormgeving van uw flyer of verkoopfolder, met een uniek en op uw evenement afgestemd concept dat bij uw bedrijf en uw doelgroep past. Nadat het ontwerp voldoet aan uw eisen en die van de drukker, kan Omega Design tegen een zeer scherpe prijs verkoopflyers leveren in verschillende formaten en hoeveelheden.

flyer tandarts

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw flyer, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uw woning sneller verkocht met onze 250 grams a5 verkoop flyers!

Bekijk de mogelijkheden HIER!

huis verkoop flyer