Folders laten ontwerpen en/of drukken?

U bent op zoek naar een professionele partij die voor u een betaalbare folder kan ontwerpen en/of drukken. Omega Design ontwerpt en/of drukt graag een pakkende, hoge kwaliteit, full color folder, welke past binnen uw eigen huisstijl. Dit met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten. Daarnaast houden wij rekening met de eisen die de drukker aan het ontwerp stelt.

Uw verkoop stijgt met ons grafisch ontwerp en drukwerk!

voorbeeld flyerOmega Design biedt verschillende mogelijkheden voor het laten ontwerpen drukken van folders. Naast het feit dat u kunt kiezen uit verschillende maten en vouwmogelijkheden, bieden wij verschillende papierkwaliteiten en oplages.

Vanzelfsprekend kan Omega Design uw bestaande drukwerk overnemen tegen een zeer scherpe prijs. Eventueel met behoud van het bestaande ontwerp. Omega Design adviseert u graag over de mogelijkheden.

Daarnaast maken wij, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw folder, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

menukaart folder