Grafisch ontwerp

Bent u op zoek naar een professionele partij die voor uw bedrijf, verening of evenement betaalbare grafisch ontwerp kan leveren? Omega Design levert graag pakkende, hoge kwaliteit, full color grafisch ontwerp. Dit met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten. Daarnaast houden wij rekening met de eisen die de drukker aan het ontwerp stelt.

voorbeeld flyerWanneer u een nieuw bedrijf start, of een nieuw product op de markt wilt brengen, dan is een logo één van de eerste zaken waar u over na moet denken. Omega Design heeft de juiste grafische kennis in huis om voor u een goed en passend logo neer te zetten.

Een goede huisstijl is meer dan zomaar een creatief logo ontwerpen. Een sterke huisstijl wekt vertouwen bij uw klanten. Een goede huisstijl verdient zich terug door een betere presentatie van de organisatie en door een betere bedrijfsefficiency. Natuurlijk bekijken wij ook graag samen met u of uw bestaande logo en/of huisstijl verbeterd kunnen worden. Wij verzorgen ook graag het aanpassen van uw logo en/of huisstijl.

voorbeeld flyer

Omega Design zorgt bij het ontwerpen van uw logo en huisstijl dat het naast onderscheidend en opvallend, ook praktisch toepasbaar is op de verschillende media zoals, visitekaartjes, folders, flyers, posters, brochures, briefpapier, websites, etc. Ook deze producten kunt u allemaal laten ontwerpen en drukken door Omega Design.

 

Uw verkoop stijgt met ons grafisch ontwerp en drukwerk!

Daarnaast maken wij, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in grafisch ontwerp, neem dan vrijblijvend contact met ons op.