Grafisch ontwerp & drukwerk voor horeca

U bent op zoek naar een professionele partij die voor uw horeca onderneming of evenement betaalbare grafisch ontwerpen kan leveren en/of drukken? Omega Design levert graag een pakkend, van hoge kwaliteit, full color grafisch ontwerp. Dit met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten. Daarnaast houden wij rekening met de eisen die de drukker aan het ontwerp stelt.

Voor uw horeca onderneming of evenement ontwerpen en/of drukken wij cadeaubonnen placemets, bierviltjes, menukaarten, entreekaarten munten of flessenhalslabels. Alle ontwerpen stemmen wij af op uw logo of huisstijl.

Heeft u nog geen logo of huisstijl, dan ontwerpen wij dit graag voor u!

Omega Design heeft de juiste grafische kennis in huis om voor u goede en passende ontwerpen en producten te leveren, welke aansluiten op uw horeca onderneming of evenement.

Cadeaubonnen:

Voor cadeaubonnen heeft u de keuze uit verschillende formaten, papiersoorten en diverse afwerkingen. Neem vrijblijven contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Cadeaubon kadobon

Placemats:

We bieden onze a3 placemats aan op:
80 grams houtvrij offset papier
100 grams gerecycled papier (wit)
120 grams houtvrij offset papier
100 grams wit papier (structuur)
120 grams papier gebroken wit
120 grams papier gebroken wit met luxe structuur

Menukaarten:

De menukaarten worden full color gedrukt op 350 grams silk papier. Voor de afwerking heeft u keuze uit een mat- of glanslaminaat.

menukaart

 

Notitieblokken:

Wij ontwerpen en drukken notitieblokken in verschillende formaten en papier kwaliteiten zodat het eindproduct aansluit op de gewenste prijs en kwaliteit. Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Kladblok

 

 

Entreekaarten/tickets:

EntreekaartTickets worden gebruikt voor toegangscontrole voor uw feest, congres, evenement, etc. Daarnaast biedt Omega Design u de mogelijkheid om uw tickets te nummeren of te perforeren. De tickets drukken we full color op 250 grams gesatineerd MC papier. De Tickets zijn al te bestellen vanaf 100 stuks. Vanaf 1000 stuks is het mogelijk om uw tickets te laten drukken op beveiligd papier met een rode tussenlaag als extra controlemiddel.

Entreekaarten;

 

Reclame:

Indien gewenst maken wij, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw horeca- of evenementenproducten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.