Logo en/of huisstijl laten ontwerpen?

Bent u op zoek naar een logo voor bijvoorbeeld uw bedrijf, vereniging of evenement, dan ontwerpen wij dat graag voor u.

Uw logo bepaalt de eerste indruk bij de visuele communicatie met de wereld. Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk is het van belang dat uw logo herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming is.logo ontwerp

Omega Design houdt daarom bij het ontwerp van uw logo, naast de door u gestelde eisen, ook rekening met de doelgroep.

Bent u al in het bezit van een logo wat toe is aan vernieuwing, dan moderniseren wij uw logo zonder dat het zijn herkenbaarheid verliest. Natuurlijk is het ook mogelijk om een geheel nieuw logo te laten ontwerpen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het omzetten van uw bestaande logo naar een hoge kwaliteit bestand. Het logo is hierdoor te gebruiken in alle formaten! Daarnaast is uw logo geschikt voor elk soort drukwerk.

Wij ontwerpen uw nieuwe logo al voor €149,- excl. btw.

Hiervoor ontvangt u minimaal 4 concept voorstellen. Deze gebruiken we als basis om te komen tot het gewenste eindresultaat!

Huisstijl ontwerp:

Een huisstijl geeft de visuele identiteit van een organisatie weer. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie, illustratieve opmaak en fotografiestijl.huisstijl avantius ontwerp logo

De huisstijl van een bedrijf of organisatie is de presentatie naar buiten toe. Het is vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf.

Omega Design ontwerpt desgewenst een bijpassende huisstijl bij uw logo.

Bij het ontwerpen van uw huisstijl is het tevens van groot belang dat uw huisstijl naast onderscheidend en opvallend, ook praktisch toepasbaar is op de verschillende media, zoals briefpapier, visitekaartjes, folders, flyers, brochures, websites, etc. Omega Design zorgt ervoor dat uw huisstijl altijd maximaal ingezet kan worden. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten.

Vanzelfsprekend kunt u ook het drukwerk van deze producten door Omega Design laten verzorgen tegen een scherpe prijs.

Daarnaast maken wij, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw eigen huisstijl, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

huisstijl ontwerp installatiebedrijf