Posters laten ontwerpen en/of drukken?

Hang je merk, product of evenement overal!

Uw reclameposter bepaalt de eerste indruk bij de visuele communicatie met de wereld. Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk is het van belang dat uw flyer opvallend, herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming is.

visitekaartjes

Omega Design houdt daarom bij het ontwerpen van een poster, naast de door u gestelde eisen, ook rekening met de doelgroep en die van de drukker. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten. Uw verkoop stijgt met ons drukwerk!

Bij Omega Design heeft u alle mogelijkheden binnen handbereik. U heeft de keuze uit diverse formaten en soorten papier wanneer u uw posters bij ons laat ontwerpen en/of drukken. Wij hebben 100, 135 en 170 grams gesatineerd papier, voor binnen, en 115 grams affichepapier, geschikt voor lijmen op buitenborden.

Wij maken, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw posters, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

drukwerk posters kleintje pils