Presentatiemappen laten ontwerpen en/of drukken?

Presentatiemappen laten ontwerpen en drukken in uw eigen huisstijl. Omega Design levert presentatiemappen full color op verscheidene papiersoorten en in verschillende modellen.

Presentatiemappen, ook wel offertemappen genoemd, worden veel gebruikt voor offertes, contracten, als handout bij lezingen en voor promotionele doeleinden. De presentatiemap is het "grote" visitekaartje van uw organisatie. Daarom moet uw huisstijl perfect worden verwerkt en in full color worden gedrukt. Juist dat is prioriteit nummer één van Omega Design!

Bij Omega Design heeft u keuze uit 8 verschillende modellen.

U heeft de keuze uit verschillende papiersoorten en diverse afwerkingen. Presentatiemappen bestelt u in hoge en lage oplages voor de laagste prijs bij Omega Design. Wij leveren al vanaf 25 stuks. Presentatiemappen drukken in offset is mogelijk vanaf 500 stuks.

Daarnaast maken wij, indien gewenst, bij uw bestelling gratis reclame op onze website. Bovendien verwijzen wij kosteloos naar uw bedrijf en maken wij gratis reclame op onze social media sites als Twitter en Facebook.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw presentatiemappen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

presentatiemap makelaarpresentatiemap makelaar