Onze grafische- en drukwerk producten:

Visitekaartjes:


Laat uw visitekaartjes ontwerpen en drukken door Omega Design Sassenheim. Wij leveren visitekaartjes goedkoop, snel en professioneel. In enkelvoud of in dubbele uitvoering. De visitekaartjes zijn ook leverbaar als sticker of full color bedrukt aluminium. Voor een glanzend resultaat kunt u de visitekaartjes laten drukken met een extra lak.

1000 visitekaartjes inclusief ontwerp en verzendkosten al vanaf € 75,00 (excl. Btw).

visitekaartje visitekaartje groot visitekaartje staand visitekaartje liggend visitekaartje liggend

Flyers:

Flyers ontwerpt Omega Design in alle soorten en maten op 135, 170, 250, 300 of 400 grams gesatineerd mc papier of op 80, 100 of 120 grams offset (briefpapierkwaliteit). Per uitvoering zijn er diverse mogelijkheden om te laten drukken met een glans laag of een matte lak, of zelfs een UV glans lak. Laat uw flyers ontwerpen en drukken door Omega-Design.

1250 flyers in a5 formaat inclusief ontwerp en verzendkosten al vanaf € 98,00 (excl. Btw).

Uw woning sneller verkocht met onze a5 verkoop flyer!

Bekijk de mogelijkheden HIER!

voorbeeld flyer

Wij zorgen voor een duidelijke en herkenbare vormgeving van uw flyer of verkoopfolder, met een uniek en op uw evenement afgestemd concept dat bij uw bedrijf en uw doelgroep past. Nadat het ontwerp voldoet aan uw eisen en die van de drukker, kan Omega Design tegen een zeer scherpe prijs verkoop flyers leveren in verschillende formaten en hoeveelheden.


Folders:

Omega Design Sassenheim biedt verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen en drukken van folders. U kunt kiezen uit verschillende maten en vouwmogelijkheden. Wij hebben 135, 170 of 250 grams gesatineerd papier. Ook kunt u kiezen voor een extra verdeling met UV-lak of een perforatie in uw folders. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden.

folder formaatfolder formaten ontwerp

 

Logo ontwerp:

Bent u op zoek naar een logo voor bijvoorbeeld uw bedrijf, vereniging of evenement, dan ontwerpen wij dat graag voor u.

Uw logo bepaalt de eerste indruk bij de visuele communicatie met de wereld. Aangezien u maar één kans heeft voor een eerste indruk is het dus van belang dat uw logo herkenbaar, eenduidig en passend bij uw onderneming is.logo ontwerp

Omega Design houdt daarom bij het ontwerp van uw logo, naast de door u gestelde eisen, ook rekening met de doelgroep.

Bent u al in het bezit van een logo wat toe is aan vernieuwing, dan moderniseren wij uw logo zonder dat het zijn herkenbaarheid verliest. Natuurlijk is het ook mogelijk om een geheel nieuw logo te laten ontwerpen.


Huisstijl ontwerp:

Een huisstijl geeft de visuele identiteit van een organisatie weer. Het betreft uitsluitend het symbolische gedeelte van de bedrijfsidentiteit. Hieronder vallen naam, logo, kleur, typografie, illustratieve opmaak en fotografiestijl.huisstijl avantius ontwerp logo

De huisstijl van een bedrijf of organisatie is de presentatie naar buiten toe. Het is vaak de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling.

Omega Design ontwerpt desgewenst een bijpassende huisstijl bij uw logo.

Tevens passen wij uw bestaande, of door ons nieuw ontworpen logo en huisstijl toe op uw visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, brochures etc. Al deze zaken met het oog op de markt en de wensen van u en uw (toekomstige) klanten. Vanzelfsprekend kunt u ook het drukwerk van deze producten door Omega Design Laten verzorgen tegen een scherpe prijs.

Bij het huisstijl ontwerp is het van groot belang dat de huisstijl naast onderscheidend, aantrekkelijk en opvallend, ook praktisch toepasbaar is op de verschillende reclame media. Omega Design gaat deze zaken nauwgezet na.

Social Media Ontwerp:

Deze tijd is Social Media een belangrijk onderdeel van Internetmarketing. Dan denk je aan Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en bijvoorbeeld Pinterest. Bij Twitter en Facebook zijn er mogelijkheden om de pagina in uw stijl van uw onderneming te maken.

Dit kan d.m.v. Grafische ontwerpen van achtergronden, profielfoto's en headers. Omega-Design kan voor u uw volledige Social Media grafisch vormgeven, waardoor de huisstijl en logo van uw onderneming terug komt in uw Social Media Profielen.

Graag denken wij met u mee over de inzet van de diverse (nieuwe) media zoals Facebook en Twitter.

(Digitaal) Briefpapier:

Omega Design vervaardigt niet alleen uw briefpapier voor drukwerk, maar ook uw digitale briefpapier voor gebruik bij E-mail (zoals Outlook briefpapier).

Website Banner:

Om online effectief reclame te kunnen maken ontwikkelt Omega Design een professionele GIF banner in elk denkbaar formaat.

Advertentie ontwerp:

advertentie ontwerp


Maakt u gebruik van advertenties in kranten of (vereniging) bladen, dan bent u bij Omega Design aan het juiste adres. Wij ontwerpen en leveren deze advertenties kant-en-klaar, rekening houdend met uw eisen en die van de drukker. Wij fungeren indien gewenst als aanspreekpunt voor de drukker.


Levering drukwerk:

Omega Design kan uw bestaande drukwerk overnemen tegen een zeer scherpe prijs. Eventueel met behoud van het bestaande ontwerp. De levertijd van uw drukwerk bedraagt twee tot tien werkdagen, afhankelijk van het te leveren product en de oplage.

Aluminium bedrukken:

Omega Design biedt hoge kwaliteit bedrukte aluminium platen aan, waarbij de inkten niet 'op' maar 'in' het aluminium worden gedrukt. Hierdoor ontstaat er in tegenstelling tot andere druktechnieken een product met een slijtvaste toplaag. Dit maakt het product bestand tegen oplos- en chemische middelen, hoge temperaturen en het is bovendien graffiti-bestendig.

Het bedrukken van aluminium kan op diverse gebieden worden toegepast. Enkele voorbeelden zijn visitekaartjes, naamplaten, een naamplaat op maat, foto op aluminium, monumentborden, Full colour labels enzovoorts.

Advies:

Wij kunnen ons voorstellen dat onze producten nog nadere toelichting nodig hebben. En misschien zoekt u informatie die u niet terug vindt op onze site. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij willen u graag adviseren over onze mogelijkheden.

Omega Design Sassenheim. Misschien niet de eerste, maar wel de beste van de Bollenstreek!